Slide
Kunde

Orkla Home & Personal Care

Merkevare

Kids Universe, et konsept som favner både Jordan og Solidox

Prosjekt

Nye illustrasjoner og artworks

Oppgaven

Tegne nye illustrasjoner og sette opp artworks for det nye Kids Universe. Serien skulle lanseres internasjonalt så vi måtte ta hensyn til at illustrasjoner og grafisk uttrykk skulle passe for alle barn uavhengig av alder, kultur og lokalitet.

Løsning

På dette prosjektet jobbet vi veldig tett med kunden på grunn av kort deadline i forhold til omfanget på oppgaven. Vi startet med håndtegnede skisser, og vektoriserte etterhvert de ideene vi hadde tro på. Universet ble opprettet og tatt ut på alle flater: design på tannkremtuber, bakkort til tannbørster, dekaler trykket direkte på tannbørstene, travel caps med direkte trykk.

Strålende samarbeid!

«Orkla Design er en fantastisk gjeng å jobbe med! Det har vært en positiv opplevelse fra begynnelse til slutt. Siden vi har hatt kjempekorte frister gitt omfanget til prosjektet, har vi hatt tett dialog hvor vi som kunde har kunnet komme med ønsker om endringer fortløpende. Orkla Design satt seg raskt inn i vår problemstilling og våre behov. Designerne viste god forståelse av vårt visuelle univers og hvordan de kan bygge videre på det. De utviklet et spennende og up-to-date design som ble elsket av både barn og foreldre. Det vi liker spesielt godt er at designerne i Orkla Design har stor entusiasme og god forståelse for markedstrender. «

Xenia Pisneacova
International Brand Manager, Orkla Home & Personal Care